Osvježenija, TI i JA!

Avatar photo

Nova godina, nove odluke, stare lekcije za bolju verziju tebe u predstojećim danima i ZdraviJa koja započinje novo poglavlje. Za sve vas koji ste nas pratili od početka spremamo novitete koji će vas duboko nadahnuti, a za nove posjetioce obećavamo opsesiju zvanu „zdrave navike su užitak ne obaveza“.

ZdraviJa je više od običnog magazina. Svi dosadašnji tekstovi i oni predstojeći pružiće vam savjete i saznanja ukorijenjena u ljudskoj praksi, provjerena i pristupačna. U stilu praznika okrećemo novi list, veseo, razigran, hedosnistički a zdrav, motivacioni, solidarisan sa svima vama!

Kontinuitet se jednači sa uspjehom, a ono što možete u tom pogledu očekivati od magazina ZdraviJa je svakodnevna inspiracija, podrška za razbijanje svakovnevne rutine i vjetar u leđa za aktivnije bavljenje sobom.

Svaki kraj je novi početak, zato u realizaciji većine svojih planova biramo kraj jedne i početak nove godine. Nije ponedjeljak i ne mora da bude jutro. Sinonim za novi početak je samo vaša odluka koja je podstaknuta željom. ZdraviJa je odlučila da se vrati na velika vrata i probudi u svojim čitaocima ono najvrijednije, ljubav i zadovoljstvo sobom.

Možda te zanima
od kuće

Uživajte!

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh