Otkrivamo kako možete da napravite čuveni Hailey Bieber smuti kod kuće

Avatar photo
Hailey Bieber smuti

Uvijek smo u potrazi za savjetima kako da postignemo blistavu i besprijekornu kožu, možda je ovaj Hailey Bieber smuti rješenje koje svi toliko dugo čekamo.

Hailey nam je otkrila svoju tajnu. Poznata po svojoj besprijekornoj koži, ona je nedavno i lansirala svoju liniju za njegu, Rhode.  Za Rhode trenutno postoji lista čekanja, ali za drugi proizvod, Strawberry Glaze Skin Smoothie ne i možete ga napraviti kod svoje kuće.

Lansiran u ograničenom izdanju u junu u Erewhon Market-u, Hailey Bieber smuti, uključuje sastojke koji poboljšavaju kožu kao što su hijaluronska kiselina i morska mahovina. Po cijeni od 17 dolara, ovaj smuti obećava da će vaša koža blistati iznutra.

Neki proizvodi za njegu kože se teško nalaze na našim prostorima, ali za alternativu može poslužiti Hailey Bieber smuti koji se pravi u udobnosti vaše kuhinje.

Hailey Bieber smuti

Kako da napravite Hailey Bieber smuti

Pratili smo recept Vital Proteins na Tiktok-u, a koji izostavlja hijaluronsku kiselinu i morsku mahovinu, što ga čini povoljnijim za budžet. Iako su ova dva sastojka zvijezde recepta, ne brinite! Ovaj recept je i dalje prepun ukusa i hranljivih sastojaka koji su odlični za vašu kožu.

Uz to, ako želite da smuti učinite autentičnijim, hijaluronska kiselina i morska mahovina su dostupni da se naruče online.

Recept koji smo pratili zahteva glazuru od jagoda, koju možete sami da napravite, ili možete koristiti alternativu u vidu džema od jagoda ili jagoda iz konzervi.

Hailey Bieber smuti

Kada prikupite sastojke, jednostavno ih samo ubacite u blender dok se sve dobro ne sjedini. U međuvremenu, poleđinom kašike namažete kokosovu kremu i glazuru od jagode na ivice čaše. Ukoliko vam nije važna estetika, možete samo staviti oba sastojka na dno čaše za isti efekat. 

Pre nego što sami isprobate ovaj recept…

Možda te zanima
vegan

Imamo par savjeta

U zavisnosti od vašeg blendera, možda ćete morati da isečete urme prije mješanja da biste izbjegli velike komade urmi. Pored toga, vodite računa da smuti temeljno izmiksate tako da se kolagen u prahu dobro ugradi. Urme, javorov sirup i glazura od jagoda sadrže šećere koji se javljaju u prirodi, ali količina koju ovaj smuti zahtijeva je nešto na šta bi trebalo da obratite pažnju. Ako želite da bude manje slatko, možete koristiti samo jednu urmu ili potpuno izostaviti javorov sirup ili glazuru od jagoda.

Vjerujemo da će vam se dopasti tekstura ovog smutija. Zahvaljujući avokadu, biće gust i kremast. Ukus podsjeća na miječni šejk od jagode i preporučujemo ga svima koji žele ukusnu užinu posle treninga ili opciju za doručak u pokretu.

Hailey Bieber smuti

Iako ovaj smuti sadrži neke nevjerovatne sastojke za kožu kao što su zdrave masti iz avokada, vitamin C iz jagoda i kolagen, ipak nije magični lijek za sve probleme kože. Kao i uvijek, hidratacija i dobro zdrava ishrana bogata biljkama i drugim namirnicama obezbijediće esencijalne materije za održavanje vaše kože zdravom.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh