Propomint sprej – Sve što vaše grlo može poželjeti

Avatar photo

Borite se sa oboljenjem desni, sluzokože usta ili ždrijela? Propomint sprej je idealan za ublažavanje simptoma upala i infekcija koje napadaju usnu duplju i ždrijelo. Ovaj Esensin proizvod ne samo da će vam momentalno umanjiti bolove, već će spriječiti dalji razvoj i nastanak novih infekcija.

Sprej se može koristiti svakodnevno kao osvježivač daha, ali i preventivno u cilju smanjenja mogućnosti pojave i razvoja infekcija. Preporučiv je ukoliko imate problema sa prehladom, gripom, suvim i nadražajnim kašljem, zapaljenjem desni ili lošim zadahom.

Ekstrakt propolisa koji se nalazi u sastavu Propomint spreja djeluje kao prirodni antibiotik i upravo zahvaljujući njemu sprečava se nastanak infekcija. Propolis takođe smiruje osjećaj boli u grlu, te pomaže kod suvog i nadražajnog kašlja. Mentol kao sastojak djeluje antiseptično, te otklanja neprijatan zadah iz usta koji potiče od hrane, alkohola ili duvana. Benzoeva kiselina ima fungicidno dejstvo, to jeste, ona sprečava razvoj gljivičnih infekcija u usnoj duplji, koje takođe mogu biti uzrok pojave afti ili neprijatnog zadaha.

Svakako je bitno napomenuti da je iz higijenskih razloga najbolje da svako posjeduje svoju bočicu Propomint rastvora. Osobe alergične na neki od sastojaka ne bi ga trebale koristiti, kao ni djeca mlađa od 12 godina. Tu je ipak i Propomint sprej za djecu, koji ne sadrži alkohol i može se koristiti već od prve godine života.

Propomint sprej, koji možete kupiti na ovom linku, je apsolutni must have tokom predstojećih hladnih dana, te preporučujemo da ga uvijek imate u torbi.

Možda te zanima
kucni ljubimci

Upoznajte i Propomint pčelice na link-u:

https://www.youtube.com/watch?v=kcRl78dbcbE

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh