U Banjoj Luci održan II panel za trudnice

Avatar photo

U organizaciji škole za trudnice „Radosnica“ i kompanije BioTechnology and Genetics (BTG) juče je održan drugi panel za trudnice u Banjoj Luci. Besplatni informativni dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu okupio je trudnice i mlade majke iz regiona.

Interaktivna predavanja, razgovor i razne vježbe su jedni od razloga zašto je baš ovaj panel omiljeni među trudnicama i mladim roditeljima.

Kristalna sala hotela Bosna je bila puna, trudnice i buduće tate su pomno slušali učesnike panela koji su im, svako sa stanovišta svoje struke, objašnjavali i detaljno opisivali sve od začeća pa do poroda. Glavnu riječ imali su ljekari i medicinsko osoblje sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS.

Buduće majke bile su i više nego raspoložene da saznaju šta ih to čeka u porodilištu i nakon što bebu donesu na svijet. Trudnice su tako imale priliku da saznaju nešto više o značaju vitaminske suplementacije, ali i šta ih to čeka na putu do porodlišta te na koji način mogu da savladaju prepreke tokom dojenja. Takođe, trudnice su imale priliku na nauče kako dojiti na pravilan način.

Pored predavanja i interaktivnih vježbi, posjetioci su mogli da se dodatno informišu putem flajera i edukativnih materijala koji su bili izloženi na štandovima.

Ono što je najviše obradovalo buduće majke je i činjenica da su mogle i da osvoje vrijedne nagrade kao što su kolica, hranilica za bebe, pilates lopte, deke za bebe, torbe za pelene sa podlogom za presvlačenje, trudničko i newborn fotografisanje, besplatne edukacije, kozmetički proizvodi, Orthomol set za otiske bebe, Puffies pelene i još mnogo toga. Imajući u vidu da su dobitnice su bile izvlačene nasumice, Panel je bio još uzbudljiviji jer je držao učesnice nestrpljivim.

Možda te zanima
spavanje sa carapama

ZdraviJa je više nego srećna što je imala priliku da učestvuje na jednom ovakvom događaju. Ako ove godine niste imali priliku da prisustvujete, nadamo se da se vidimo sljedeće godine!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh