Vježbe za savršenu zadnjicu

Avatar photo

Ljeto je stiglo i većina djevojaka razmišlja kako njihova poleđina izgleda u kupaćem kostimu. Podignuta i zategnuta stražnjica je nešto o čemu mnoge djevojke maštaju svakog ljeta. Ako i vi želite da budete zadovoljne svojom poleđinom, vrijeme je za trening posvećen isključivo guzi!

U nastavku ćete pronaći videe koji detaljno pokazuju koje vježbe i na koji način treba da radite da biste postigle taj famozni efekat podignute zadnjice. ZdraviJa je za vas izdvojila vježbe koje možete raditi i kod kuće bez dodatne opreme!

Victoria Secret Workout

Prvi video je inspirisan čuvenim Victoria Secret modelsicama. Ako i vi želite da imate stražnjicu kao Viktorijini anđeli, onda je ovaj video idealan za vas.

Brazilske vježbe

Oduvijek su vas oduševljavale stražnjice Brazilki? Onda su ove vježbe idealne za vas. Naime, čitav trening možete da uradite kod kuće, a rezultati su zagarantovani!

Brzo podizanje zadnjice

Nemate dovoljno vremena, nemate opremu, a želite podignutu guzu? Na pravom ste mjestu! Predstavljamo vam vježbe koje su veoma jednostavne i brze, a itekako efikasne.

Možda te zanima
obrnuti plank vezba

Kada odaberete svoj omiljeni video, vrijeme je da obučete udobne tajice, kliknete play i počnete sa treningom.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh