ZdraviJa TV: Emisija koja motiviše da postanete najbolja verzija sebe

Avatar photo
zdravija tv

Kao što ste i navikli, ZdraviJa magazin je mjesto gdje pronalazite inspiraciju i motivaciju za zdrav stil života. Ovaj put smo odlučili da vam pripremimo nešto novo, sočno, brzo, inspirativno i osvježavajuće. Sa ponosom vam predstavljamo naš novi projekat, ZdraviJa TV, emisiju koja će vas dodatno podstaći da postanete najbolja verzija sebe.

Cilj ove emisije je da vas motivišemo da usvojite zdrave životne navike, te da vam pokažemo da je zdrava hrana jednostavna, pristupačna i da se brzo i lako sprema.

Podstaći ćemo vas i da kroz brze i jednostavne vježbe počnete redovno da trenirate, te kroz zanimljive intervjue predstaviti sagovornike koji će vas svojim primjerom inspirisati da usvajate zdrave životne navike.

Autor i domaćin emisije je Nataša Škrbić, koja zajedno za timom Konteent Media priprema sadržaj koji je prlagođen svima onima kojima su zdravlje i zdravi stilovi života na prvom mjestu.

Emisuju možete da pratite na YouTube kanalu ZdraviJa TV, kao i na Alternativnoj televiziji. ZdraviJa TV se emituje u jutarnjem terminu od 10 časova, popodnevnom u 15.50 časova, te u večernjem terminu ponedjeljkom nakon emisije “Ćirilica” , te utorkom, četvrtkom i petkom od 22.40 časova.

Možda te zanima
proljećnih aktivnosti

Uživajte uz ZdraviJa TV!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh