ZEN: mjesto gdje se spajaju umjetnost, kulinarstvo i zdravlje

Avatar photo
zen

Kada otvorite vrata gdje vas još na pragu dočekaju najljepši mirisi božanske mješavine začina i široki osmijesi Marine i Borisa, ne možete a da ne osjetite svu magiju domaćinske amosfere i opuštajućeg ugođaja koji će vas podsjetiti na vaše najljepše intimne opuštajuće trenutke, u udobnoj fotelji uz šoljicu toplog čaja.

Kada ste se domaćinski smjestili u svoj kutak, kulinarska avantura počinje kada u ruke uzmete pomno osmišljen meni, koji će vam domaćini ZEN restorana do u detalje objasniti, tako da osjetite gotovo svaki ukus njihovih brižljivo spremljenih jela po najvišim kulinarskim standardima.

Misija

zdrava hrana zen restoran banjalukaNjihova misija je da nas vrate izvoru i kuhinji naših predaka. Podsjetiće nas na sve zaboravljene žitarice i kuhinju koja je služila da nas okupi, da nam da energiju dok uživamo u njoj. Domaćini ZEN restorana teže da vrate ljubav u hranu, da bi nam hrana vratila ljubav!

Restoran ZEN je mjesto gdje se spaja umjetnost, kulinarstvo i zdravlje, a kao rezultat daje uživanje!

Oni koji su već stalni gosti ove hedonističke oaze okusa i mirisa već znaju da je u njihovom slučaju moguće spojiti nespojivo, a oni koji će tek postati njihovi gosti treba da znaju da će tradicionalnu hranu spremljenu na moderan način naći samo u ZEN-u.

Spoj tradicije i modernog

sirova tortaSpoj tradicije kroz praćenje trendova uz posebno pripremljene namirnice daju umjetnost na tanjiru čija je svrha vaše zdravlje.

Možda te zanima
kuvana jaja visak

ZEN je mjesto na koje trebate biti ponosni što se nalazi baš u vašem gradu, jer u stvarnom trenutku možete pojesti organsku supu, salatu, piti sokove, sirovu kafu, šejkove, jesti slatkiše bez šećera. Na jednom mjestu naći bezglutenski, hrono, veganski, vegetarijanski, fit meni, pravo je bogatstvo.

miso supa„Mi vam garantujemo kvalitet i ljubav utkanu u svaki komadić hrane koju vam spremamo, a od vas očekujemo samo podršku, posjetu i da nam se srećni ponovo vratite! Voli vas vaš ZEN! Rastimo zajedno! Čuvajmo ono što imamo!“, poručuju iz restorana ZEN.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh