Dekorišite sto za svečanu novogodišnju večeru

Avatar photo

Ukoliko ste se u posljednji čas odlučili da želite da vaš sto u novogodišnjoj noći izgleda jedinstveno, na pravom ste mjestu. ZdraviJa je pripremila prijedloge za vas! Bilo da ste tip koji voli cvijeće, bilo da obožavate zlatnu ili srebrnu boju, dezene ukrasnih papira ili predmete iz prirode, svako će u ovim prijedlozima pronaći svoj stil.

Metalik držači za svijeću

Zamotajte staklene držače za svijeće u bakarnu ili srebrnu metalik traku da bi vaš novogodišnji sto zasijao. Ove svijeće osvjetljavaju prostor čak i bez plamena, zahvaljujući trakama sa finim metalnim sjajem. Kada držače zalijepite i obložite trakom, ostavite ih neka se suše preko noći.

Novogodišnji cvjetni aranžmani

Evo kako da iskoristite jednostavne zelene zimske klasike kako biste dodali prazniični duh vašem novogodišnjem stolu. Kombinacije bora i drugog zelenila lagano matirajte kupovnim srebrnim ili bijelim sprejem, a zatim ih grupirajte po želji.

Blistavi limun kao savršeno rješenje za sredinu vašeg stola

Sjajni središnji dio stola ukrašen citrusima sa lišćem od baršuna i srebrnim kuglicama dovodi sofisticirano raspoloženje u veče šampanjskih zdravica. Prepustite se prirodnom luksuzu i mirisima koje ovakav sto pruža.

Zabava za sve uzraste

Za savremeni središnji dio stola koji se lako pretvara u zabavu poslije ponoći iskoristite trubice, kapice i druge predmete karakteristične za dječiji rođendan. Odaberite one u zlatkastim tonovima, a okolne prostore ispunite šljokicama i drugim prazničnim ukrasima. Kada dođe vrijeme za odbrojavanje, svaki od vaših gostiju će ovako imati način da doprinese slavlju, pa čak i oni najmlađi kojima će ovo biti posebno zabavno.

Držači za salvete sa šišarkom i drugim prirodnim predmetima

sto dekoracijaProslavite ljepotu zimskog godišnjeg doba tako što ćete donijeti prirodu na vaš sto sa ovim držačima za salvete. Ovi prstenovi za salvete se lako prave – satenskom vrpcom umotajte sušene plodove i salvete i dobićete elegantan dodatak svakom prazničnom stolu.

“Glam and glitter” svuda oko vas

Ukrasi u obliku kugli, kada ih stavite u čaše ili druge providne posude, mogu da izgledaju kao rastući mjehurići u šampanjcu. Dakle, kupite loptice različitih nijansi i veličina, stavite ih na postolje za kolače i tako napravite pravi praznični doživljaj vrijedan nazdravljanja.

Ukrasni papir kao specijalni dodatak

Iskoristite ostatak papira za umotavanje poklona kao sofisticirani ukras za sto. Ovo zaista može da izgleda fenomenalno.

Možda te zanima
Srbija

Novogodišnji pečati

Sve što vam je potrebno su gumeni pečat i tinta, kako biste prilagodili sadržaj vašeg prostora za proslavu Nove godine. U knjižarama i radnjama sa kancelarijskom opremom možete pronaći pečate u mnogim stilovima i veličinama, kao i jastučiće sa specijalnim mastilom koje se može koristiti na gotovo svakoj površini. Ukrasite balone, papirne salvete, šešire i druge predmete. I svakako pustite da se sve ovo osuši preko noći.

Svijetleća slova

Napišite “Happy New Year” sa ovom sjajnom idejom na vašem stolu i uživajte u prazničnom efektu.

Sve što nam je ostalo jeste da vam čestitamo sve predstojeće praznike i poželimo vam da uživate u godini koja je pred vama.

Živjeli!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh