ISTRAŽILI SMO: Da li je Dyson Airwrap zaista toliko dobar?

Avatar photo
dyson airwrap

Dyson je sinonim za inovaciju, kvalitetu i luksuz. Zato verujemo da ste i vi u nekom trenutku pomislili – da li mi treba Airwrap uređaj za stilizovanje kose koji je opčinio svet?

Možda vas je obeshrabrila cena, a možda i dalje ne znate da li je sve to samo marketing, pa smo vam zato spremili detaljnu recenziju nakon dužeg perioda testiranja.

Evo šta možete da očekujete od ovog uređaja.

1. Dizajn i kvalitet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dyson Airwrap dolazi u prepoznatljivom elegantnom pakovanju koje obećava nešto spektakularno. I zaista – to i dobijete!

Uređaj je izrađen od visokokvalitetnih materijala, ima futuristički izgled i leži savršeno u ruci. Kožna kutija (u kojoj je smeštena glava sa nastavcima) je fantastična i možete je upotrebiti za mnogo toga. U njoj dobijate i čistač filtera.

Uređaj dolazi u različitim kombinacijama boja, a tu su i sezonske limitirane edicije koje su posebno lepe.

Ukratko, Dyson je nešto kao Apple u svetu telefona i računara. Svaki detalj je pedantan i na svom mestu.

2. Funkcionalnost
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ono što čini Dyson Airwrap posebnim je njegova moć da oblikuje kosu na mnogo načina. Uz različite nastavke, možete isprobati ravnanje, uvijanje, oblikovanje lokni, stvaranje volumena i još mnogo toga. Uz pomoć vazdušnog pritiska i toplote ovaj uređaj omogućava precizno oblikovanje kose bez oštećenja.

Ono što posebno želimo da istaknemo jeste da kosa nikada ne bude pregrijana tokom stilizovanja, kao što uglavnom bude kod drugih tipova uređaja. To znači da joj daleko manje štetimo. Osim toga, brzina kojom je osušite je neverovatna.

dyson airwrap recenzija uredjaja

3. Jednostavnost korištenja
⭐️⭐️⭐️⭐️

Iako je Dyson Airwrap pre svega funkcionalan, postoji period navikavanja tokom kojeg učite pravilno rukovati sa njim. Snalaženje je lako, ali na prvu vam je sve neobično. Nemojte brinuti, jer će taj period proći brzo, a i YouTube je prepun kvalitetnih tutorijala.

Možda te zanima
farbana kosa nega

4. Rezultati
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ovo je deo gdе Dyson Airwrap zaista briljira. Frizura koju želite biće gotova za mnogo manje vremena, kosa će vam biti sjajna i daleko manje ćete joj štetiti. Ovi faktori su veoma značajni, rekli bismo čak i presudni za odluku o kupovini.

dyson uredjaji za kosu

5. Cena
⭐️⭐️⭐️

Iako je Dyson Airwrap fantastičan, ne možemo zanemariti činjenicu da je i skup. Međutim, kvalitet i dugotrajnost ovog uređaja čine ga vrednom investicijom za one koji ozbiljno brinu o svojoj kosi. Znate već – “girl math”. Sa Airwrap-om ne morate da plaćate frizuru kod frizera, tako da štedite, a ako računate po jedinici korištenja, cena i nije tako visoka.

Ukratko…

Dyson Airwrap je revolucionarni uređaj za oblikovanje kose koji obećava i isporučuje sjajne rezultate. Ako želite imati savršeno oblikovanu kosu sa malo truda, Dyson Airwrap je pravi izbor za vas. Kvalitet, funkcionalnost i izvanredni rezultati čine ga vrednim ulaganja.

Ukoliko se odlučite na ovaj korak, posetite 3D Box webshop, gde ga možete naručiti sa dostavom na kućnu adresu.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh