„Jaffa Igre bez granica” okupile preko 550 mališana iz Trebinja

Avatar photo
trebinja

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana  21. septembra 2019. godine u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić” u Trebinju. Na takmičenju je učestvovalo preko 550 mališana iz Trebinja, Nevesinja, Bileće i drugih gradova u okolini. Samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetilaca.

„Igre“ je ispred Grada Trebinje svečano otvorio Zoran Milošević, Načelnik za društvene djelatnosti, nakon čega je počela četverosatna adrenalinska zabava.

Predvođeni kapitenima, mališani su se takmičili u 5 zabavnih disciplina u 4 uzrasne grupe, a pred navijačima, roditeljima, prijateljima i drugarima, pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu.

Osim osnovaca i djece iz vrtića, u takmičarskom programu učestvovala su djeca iz Udruženja „Sunce nam je zajedničko” kome je na kraju manifestacije doniran dio sredstava. Takođe, svi posjetioci imali su priliku da uživaju u nastupu Ansambla nacionalnih igara „Jovan Dučić”, te plesnih škola.

Prema riječima koordinatora ovog putujećeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile očekivanja, te premašile sve granice posjećenosti.

„Zaista smo oduševljeni odzivom mališana. Prijavilo nam se preko 450 mališana osnovnoškolskog uzrasta, a na Igrama je učestvovalo i 100 mališana iz vrtića. Neopisiva je sreća vidjeti djecu uzbuđenu i srećnu, kako se druže i sa kakvom energijom takmiče. Sigurni smo da ćemo se u ovaj grad vratiti i sljedeće godine“, izjavila je Željka Gajić.

Sve posjetioce i navijače su dočekale brojne kreativne radionice i slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica”, kao što su kompanija „Jaffa“, „Pulse“, „Vivia“ te mnogi drugi. Kompanija „Tropic” pripremila je voće za sve takmičare.

Iz trgovačkog lanca “Tropic” saopštili su da su rado uzeli učešće u ovom projektu u čijem su fokusu zdrave životne navike, sport i podsticanje timskog duha, odnosno vrijednosti koje i sami aktivno promovišu.

Možda te zanima
trening u trudnoci

Na samom kraju, proglašeni su pobjednici za svaku uzrasnu grupu koji su „Igre“  napustili sa bogatim poklon paketima koje je pripremila kompanija „Gatarić“. Svi prijavljeni takmičari nagrađeni su utješnim paketićima.

Sljedeća stanica ovog putujućeg karavana je Mostar.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh