Kako da imaš ruke kao Sarah Jessica Parker?

Avatar photo
Sarah Jessica Parker

Leto je iza ćoška. Naravno da svi želimo da na plaži zablistamo i budemo zadovoljni sa svojim telom. Jedna od omiljenih glumica mnogih, iz serije koja je možemo slobodno reći evergreen u svetu, Sarah Jessica Parker, već dugo privlači pažnju sa svojim tankim i zategnutim rukama.

Sarah Jessica Parker
@pinterest

ZdraviJa je za tebe istražila koje su to vežbe koje ona radi, i kako da kroz samo par minuta dnevno u narednom periodnu i ti imaš ruke kao Sarah.

U poslednje vreme, sve više nas brine kako nam noge i zadnjica izgledaju u nekoj odeći bilo da su to farmerke ili suknje. Zbog toga sve napore ulažemo upravo u rad na ovim delovima tela i zaboravljamo na ruke. Ovo je deo tela koji može izraziti senzualnost i seksipil isto koliko i noge i zbog toga ne smemo da ih zapostavimo.

Sarah Jessica Parker
@pinterest

Za ove vežbe biće ti potreban samo peškirić.

  1. Peškirić uhvati za krajeve i zategni tako da peškirić stoji vodoravno sa podom. Klekni na kolene na svojoj strunjači. Ispravi se i skupljaj i zateži peškirić. Ponavljamo ovu vežbu 30 puta.
  2. Peškirić ostaje u ravni sa podom. Jako zategnemo peškir na oba kraja sa našim rukama. Ruke savijamo u laktovima i povlačimo ih ka grudima. Ovu vežbu ponavljamo 30 puta.
  3. Peškirić ostavljamo u istom položaju. Zategnuti peškirić podižemo iznad glave i vraćamo u početni položaj ispred grudi. Ponavljamo ovaj pokret 30 puta.
  4. Sada kombinujemo drugu i treću vežbu. Peškirić koji je zategnut vučemo na grudi, zatim ispravljamo ispred sebe i podižemo iznad glave. Ovo ponavljamo 30 puta.
  5. Jako zategnuti peškirić podignemo iznad glave. Nakon toga ruke savijamo u laktovima i snažno ispravljamo ka napred. Ponovimo 30 puta vežbicu.
  6. Peškirić zategnemo iza leđa, malo se nagnemo napred. Pravimo pokrete gore dole sa zategnutim peškirićem. Vežbu ponovimo 30 puta.
Sarah Jessica Parker
@pinterest

Nakon mesec dana već ćeš videti rezultate ukoliko svaki dan odvojiš po 10 minuta kako bi uradila ove vežbice. Sigurni smo da ćeš na plaži i u sezoni kada nosimo majice bez rukava, biti zadovoljna svojim zategnutim rukama.

Možda te zanima
kako da počnete

Možda vam bude interesantno: Vježbe za tanje noge koje moraš da ispobraš

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh