Kako da organizujete zdraviju rođendansku žurku?

Avatar photo
zdraviju rođendansku žurku

Slavlja ne moraju nužno biti vezana uz nezdrave namirnice poput gaziranih pića i masne hrane. Na vrlo lak način možete organizovati zdraviju rođendansku žurku. U današnje vreme postoji mnogo dostupnih alternativa koje su jednako ukusne, a daleko zdravije. Umesto gaziranih pića, možete poslužiti voćne sokove ili napitke bez šećera, a umesto čipsa i slanih grickalica, možete poslužiti povrće, humus ili domaći guacamole. Ovo zvuči autentično i drugačije, zar ne?

Svoj omiljeni dan u godini trebalo bi da provedete po svom guštu i svojim željama, i ne, ovo nije soljenje pameti, već predlog ukusnih zamena koje će vam se možda čak i više dopasti od standardnih i vašim gostima očekivanih poslastica.

zdraviju rođendansku žurka

Odakle da počnem?

Organizacija zdravije rođendanske žurke može biti zabavna i jednostavna ako sledite ove korake. Zabava se može osigurati i bez korišćenja televizora i videoigara. Setite se, cilj je da svi gosti uživaju u slavljenju posebnog dana na zdrav i zabavan način.

Planiranje

Počnite sa planiranjem nekoliko nedjelja pre rođendana. Razmislite o gostima i njihovim prehrambenim potrebama i preferencijama. Odlučite koji će se obroci poslužiti i planirajte aktivnosti koje će zabaviti goste.

Dekoracija

Koristite svetle boje za ukrase, posuđe i pribor za jelo kako biste učinili prostor ugodnim i veselim. Možete ukrasiti prostor svećama, balonima, cvećem i girlandama.

Aktivnosti

Organizujte zabavne aktivnosti koje će uključiti sve goste. To mogu da budu društvene igre poput karaoka, plesne igre, igre skrivenih stvari ili slagalica. Takođe, možete organizovati sportski turnir u većini omiljenom sportu.

Savet za goste

Razmislite o kreativnim idejama za poklone koje su zdrave i korisne poput knjiga za kuvanje, sportske opreme ili vaučera za aktivnosti u prirodi.

zdraviju rođendansku žurku

 

Sve je ovo super, ali kako mislite zdrava rođendanska torta?

Rođendanske torte su često sinonim za slatkiše i kalorične poslastice koje su manje zdrave. Međutim, sve više ljudi postaje svesno važnosti zdrave ishrane i traži alternative za tradicionalne torte. Pripremanje zdravije opcije rođendanske torte može biti i odličan način da se gosti upoznaju sa zdravijim izborima hrane i inspirišu da i sami posegnu za tim nutritivno bogatijim alternativama. Zdrave torte mogu se pripremiti od sastojaka poput voća, orašastih plodova, kokosovog ulja i meda, a da ne pričamo o izuzeću belog brašna i dodatnog šećera koje je danas toliko lako postići.

Međutim, šta ukoliko bismo vam rekli da na jednom mestu možete pronaći sve to bez da prljate svoje ćasice, lonce i poklopce, kašike i špatule?

O da, i to u HomeMade Company. Kada bi postojalo carstvo zdravih, veganskih slatkiša, verujemo da bi bilo locirano baš u njihovoj bajkovitoj industriji. HomeMade je slatki svet u kome se spajaju ljubav i strast, posvećenost i kreativnost, svet u kojem se znanje i umeće cene, najbolji recepti stvaraju i čuvaju, a najkvalitetnije sirovine donose iz najrazličitijih delova naše planete.

Za 6. rođendan ZdraviJe izabrali smo sirovu toru kraljicu 6 ukusa. Za ove ukuse, imate naše tople preporuke. Izbor nije bio lak, ali je definitivno presudila probirljivost članova naše redakcije pa smo sa ovom tortom objedinili sve zahteve. Torta sadrži po jedno parče od šest raw Homemade ukusa: Čoko-Urma, Malina-Kokos, Limun-Matcha, Jagoda, Narandža-Urma i Šljiva. Svaki od ovih ukusa možete poručiti i kao celu tortu. Presni ukusi su za sve koji vole zdrav život ili su vegani. Mi volimo da kažemo, spojili smo lepo i korisno.

Možda te zanima

zdraviju rođendansku tortu

Poklon torte, rođendanske torte, presne, svadbene, ma torte za bilo koji priliku za vas može da spremi HomeMade tim, a najveće zadovoljstvo koje mogu da vam pruže jeste odsustvo griže savesti nakon parčeta neodoljivih ukusa.

Ne brinite ukoliko niste torta tip, jer kolači, paraline, sladoledi i druge presne poslastice mogu da budu super ponuda gostima tokom vaših važnih datuma. HomeMade Company vam nudi i veganske praline, pa čak i SLADOLEDE.

Mnogi gosti cene zdravije opcije hrane jer se trude voditi računa o svom zdravlju i prehrambenim navikama. Takođe, zdravije torte su često pripremljene od prirodnih sastojaka i manje su opterećene dodanim šećerima i masnoćama, što je dobro za sve koji paze na svoju težinu.

U ovim slučajevima ceni se raznolikost i originalnost, pa će zdrava torta biti dobra opcija za one koji žele nešto drugačije od uobičajenih slatkiša. To može biti sjajan način da se razvije nova inspiracija za buduća slavlja.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh