ZdraviJa poklanja za Valentinovo

Avatar photo
valentinovo

Osim savjetima o zdravim životnim stilovima, ZdraviJa uživa i da vas obraduje poklonima. Ovaj put nam je povod Valentinovo, a za najsrećniji par smo pripremili vrijedne nagrade.

Restoran Zen će pokloniti romantičnu večeru za dvoje, Mirela Roguljić Kovačević će vas obradovati sa dva blenda eteričnih ulja Sv. Valentin, Frizersko-kozmetički salon „Dara“ poklanja dvije masaže, a ZdraviJa magazin priprema poseban poklon paket u kojem ćete moći uživati dok čitate ZdraviJa magazin i gledate ZdraviJa TV.

Kako biste uživali u ovim nagradama treba da u komentaru tagujete osobu sa kojom biste podijelili ovaj poklon, zapratite Facebook profile ZdraviJa magazina, restorana Zen, Mirele Roguljić Kovačević i Frizersko-kozmetičkog salona „Dara“, te objavu šerujete na svom profilu.

Dobitnika ćemo objaviti 14. februara i zato požurite, kako biste uživali u poklonima koje smo vam pripremili.

Zen je pripremio specijalnu večeru za dvoje u kojoj ćete moći uživati na Valentinovo od 20 časova. Tada ćete na poklon dobiti ZdraviJa poklon paket kao i blend eteričnih ulja Sv. Valentin koji poklanja Mirela Roguljić Kovačević.

Obogatite svoj prostor i tijelo intrigantnim, stimulišućim i zavodljivim mirisom blenda za zaljubljene. Aromara Sv. Valentin stvara osjećaj optimizma i ljubavi prema drugima i prema sebi. Budi vašu radost i vašim mislima daje lepršavost i razigranost. U aroma svjetiljku dodajte nekoliko kapi ove romantične mješavine i uživajte. Dobro raspoloženje je zagarantovano.

Na kraju se opustite uz relaksirajuću masažu i praznik zaokružite sjajnim raspoloženjem.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh