„Jaffa Igre bez granica“ će obradovati mališane u Doboju PO DRUGI PUT

Avatar photo

Jedanaeste po redu „Jaffa Igre bez granica” stižu u Doboj 28. februara, a ova manifestacija, koja uvijek izmami osmijehe na dječija lica, biće održana u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” od 12 do 15 časova.

Učestvovaće djeca iz osnovnih škola, vrtića i djeca sa poteškoćama u razvoju. Generalni sponzor ove manifestacije je kompanija Jaffa Crvenka koja će svim takmičarima obezbjediti poklon pakete i sjajnu zabavu. Pokrovitelji manifestacije su i Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS kao i Ministarsvo prosvjete i kulture RS.

„U želji da obogatimo sportsko-rekreativni, ali i zabavni sadržaj u velikom broju gradova BiH, te da u eri digitalnih medija pokušamo da omasovimo sport, kroz zabavne igre svakom djetetu smo omogućili da se bavi sportskom aktivnošću. Igre su prilagođene za svaki uzrast i pomno su osmišljene od tima stručnjaka iz oblasti sporta i zdravstva, jer nam je zdravo odrastanje djece na prvom mjestu”, naglasio je Peđa Savić, voditelj programa.

Prema riječima koordinatora projekta, Željke Gajić, svi one koji dođu u petak, 28. februara u Doboj očekuje besplatna adrenalinska zabava, klovn, facepainting, navijanje, takmičenje, druženje, bogat prateći program, te vrijedne nagrade za sve učesnike.

Ove godine tema je SVEMIR te su igre i rekviziti prilagođeni toj tematici. Mali pobjednici u svojim kategorijama biće nagrađeni poklon paketima školskog pribora kompanije Gatarić. Za osvježenja zadužena je voda Vivia – oficijelna voda manifestacije. Pertner manifestacije je i kompanija Mtel.

Pozivamo svu djecu osnovnoškolskog uzrasta da se prijave za češće u Igrama bez granica”. Prijave mogu da obave na našem sajtu i to na linku www.igrebezgranica.ba  i uživaju u najboljoj manifestaciji koja će djeci garantovano ostati u najljepšem sjećanju”, rekla je Željka Gajić.

Možda te zanima
djecu

Naglasila je da je i ulaz na manifestaciju besplatan, te pozvala i navijače da kreiraju transparente, ponesu dobro raspoloženje i bodre svoj omiljeni tim do pobjede.

Nakon Doboja, ovo sportsko-zabavno takmičenje koje je već osvojilo srca svih mališana biće održano i 14.03.2020. u Derventi, u Banjoj Luci 01.04.2020, te u Prnjavoru 11.04.2020. a u 2020 godini održaće se ukupno 10 manifestacija u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati na njihovom sajtu ili društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh