m:tel uz “Igre bez granica” – manifestaciju za najmlađe

Avatar photo
m:tel

Kompanija m:tel svojim jedinstvenim i iskrenim prijateljskim pristupom društvenoj zajednici, izgradila je imidž kompanije koja unapređuje i učvršćuje ono čime se, između ostalog, mjeri uspjeh jedne kompanije, a to je odgovornost prema društvu u kojem živi i radi.

Biti društveno odgovoran znači težiti srećnijem društvu, radovati se zajedničkim uspjesima, željeti više i bolje za svoje prijatelje, a naročito za našu djecu na kojoj ostaje budućnost. Kompanija m:tel je ponosna na dugogodišnja prijateljstva i partnerstva sa velikim brojem humanitarnih organizacija, kao i na mnogobrojne donacije i humanitarne akcije za srećnije djetinjstvo naših najmlađih.

Upravo zato, m:tel je i ponosni prijatelj manifestacije “Igre bez granica”, koja će se 9. decembra 2018. godine održati u dvorani “Obilićevo” u Banjaluci i koja je namijenjena našim najmlađim sugrađanima.

“Naša želja je da ohrabrujemo mlade ljude da se bave sportom, kao i da budemo podrška sportskim događajima u našoj zemlji. Kao i do sada, želimo i u budućnosti biti dio sportskih manifestacija i najmlađima poklanjati kvalitetne trenutke bavljenja sportom”, ističu iz m:tel-a.

Nisu samo donacije ove velike kompanije usmjerene ka društveno – odgovornim aktivnostima namijenjenim najmlađima. U svojoj bogatoj ponudi, kompanija m:tel uvijek misli i na sigurnost svojih najmlađih korisnika i naravno, njihovih roditelja.

U društvu u kojem su moderne tehnologije sve više sastavni dio naših života, znamo sigurno da će mališani jedan dio svog vremena provoditi i pred TV ekranima. Međutim, kako bi u tim trenucima bili što bezbrižniji i oni i njihovi roditelji, m:tel je u okviru svojih TV Paketa kreirao posebno TV okruženje namijenjeno djeci – Dječiju TV.

Možda te zanima
odgoj

Posebno odabrani sadržaji primjereni uzrastu vaše djece, ograničeno vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz posebno kreiranog dječijeg TV okruženja, razlog su da aktivirate Dječiju TV.

Korišćenje Dječije TV je potpuno besplatno i što je najbitnije, veoma je jednostavno. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh