Šta pokloniti ljudima koji vode zdrav način života?

Avatar photo
šta pokloniti

Nova godina nam kuca na vrata i svi smo u žurbi oko kupovine poklona i sa pitanjem iznad glave, šta pokloniti onim najdražim. Ukoliko ste vi jedan od onih koji tragaju za jedinstvenim i korisnim poklonima, a imate osobe u okruženju koji žive zdrav način života i uživaju u prirodnim preparatima, ZdraviJa je pripremila listu poklona koja će sigurno obradovati vaše prijatelje i rodbinu.

Difuzer za eterična ulja

Ima li išta ljepše od toga da nekome poklonite difuzer u kojem će moći koristiti svoja omiljena eterična ulja? Potrudite se da pronađete difuzer koji ima ugrađeno i svjetlo, pa će ugođaj opuštanja biti još ljepši.

U poklon možete ubaciti i neko eterično ulje koje prijatelj kome poklanjate difuzer voli. Ako ne znate koje da odaberete, ZdraviJa vam preporučuje lavandu. S njom ne možete pogriješiti.

Možda vam bude interesantno: Eterična ulja – prva pomoć kod mršavljenja

Prirodni dezodorans

Dezodoransi koje kupujemo u drogerijama uglavnom su puni aluminijuma i drugih štetnih sastojaka koje nikako ne bismo trebali da stavljamo na svoju kožu. Potrudite se da nađete neki koji je napravljen od prirodnih sastojaka, a još ako je ručno rađen i u lijepom pakovanju, osoba koja voli prirodnu kozmetiku će vam biti zahvalna na ovom divnom poklonu.

pokloni nova godina pokloniti

Personalizovana boca za vodu

Ukoliko vaš prijatelj kojem pripremate poklon voli hajking ili uživa recimo u biciklizmu ili nekoj drugoj aktivnosti, potrudite se da mu kupite bocu za vodu koju ćete personalizovati sa njegovim ili njenim imenom, gravurom, na primjer planine ili možda nekim citatom koji definiše vaše prijateljstvo.

Joga podloga

Nova podloga za jogu je odličan izbor za poklon. Potrudite se da pronađete neku jedinstvenu, a kao i sa bocom za vodu, možete je na neki način personalizovati. Vaša prijateljica/prijatelj, ili neko od rodbine, za koga ste je već odabrali, će sigurno biti oduševljen. Svaki put kada je upotrijebi pomisliće koliko ste vi divan prijatelj.

Bullet journal

I ovo je sigurno odlična ideja za poklon. Dnevnik u kojem će vaši najmiliji zapisati, nacrtati, zalijepiti sve one divne trenutke koje ih očekuju u narednoj godini, sigurno će dobiti posebno mjesto u njihovom srcu. A možda baš vama posvete dio dnevnika koji će ih asocirati na vaše prijateljstvo i ljubav koju dijelite.

ZdraviJa box

šta pokloniti
@mybosnianhome

Ukoliko želite da upotpunite zdrave navike proizvodima koji će vam uljepšati svakodnevicu ili ako vam je potrebna motivacija da se okrenete zdravijim stilovima života, kreirali smo unikatan box proizvoda koji će vam u tome i pomoći.

Kreirali smo unikatan poklon sa specijalno dizajniranim proizvodima koji će vas garantovano motivisati na putu ka zdravijem životu. Ovaj box idealno odgovara na pitanje: “Šta pokloniti osobama koje vode zdrav način života?”.

ZdraviJa box sadrži:

  • Zdjelicu za zdravi doručak ili užinu
  • Majicu za trening
  • Termos za zdravu kafu ili čaj
  • Flašicu za vodu za trening
  • Ceker za kupovinu

Detalje o proizvodima možete da pročitate u tekstu koji smo ranije pripremali za vas, te pogledati pojedinačne fotografije svakog od proizvoda.

Lampa od himalajske soli

Ovakvu lampu bi svako sigurno htio da dobije, jer ona u sebi nosi brojne zdravstvene benefite. O kakvoj lampi se tačno radi i zbog čega ćete je sigurno poželjeti u svom domu, čitajte u tekstu koji smo vam ranije pripremali.

Mutilicu za mača čaj

Ova jedinstvena mutilica napravljena je od bambusovog drveta i sigurno će biti odličan poklon za sve ljubitelje mača zelenog čaja. Uz mutilicu možete da spakujete i lijepe šoljice za čaj i imate savršen poklon za vašeg prijatelja.

Nadamo se da smo vas ovim prijedlozima inspirisali i da ćete sada tačno znati šta pokloniti vama dragim osobama.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh