Oktobarski horoskop: Očekuju nas velike promene

Avatar photo
horoskop za oktobar

Oktobar je jedan od ključnih meseci u ovoj godini i mesec prekretnice za novi nivo dešavanja.

Imaćemo dve eklipse, solarnu i lunarnu, koje će imati efekat na svačiji život u narednih šest meseci. Četrnaestog oktobra imaćemo solarnu eklipsu u znaku Vage, a lunarna eklipsa će se dogoditi 28. oktobra u znaku Bika. Ta dva znaka najviše će doneti razrešavanje u emotivnim i partnerskim odnosima, ali i u polju finansija i ekonomske situacije.

Ceo oktobar obeležiće dešavanja na polju ljubavi i odnosa. Kako Merkur uđe u znak Vage, petog oktobra, samo će se pričati i misliti o važnim kontaktima, saradnjama, poslovnim i bračnim odnosima, i emotivnim vezama. Već početkom meseca možete donositi važne odluke, ali budite oprezni u komunikaciji, jer lako dolazi do nesporazuma. Savet je da pročitate više puta neki ugovor koji treba da potpišete.

Deveti i deseti oktobar su dani izazova, pa se distancirajte od agresivnih ljudi, izazova i rizičnih situacija. Lako može doći do prekida u odnosima. Pojavljuje se osećaj tuge ili brige, nailazite na prepreke i probleme u vezi neke osobe, odnosa i finansijske situacije. Novac koji očekujete ne stiže na vreme.

Dvadesetog dolazite do značajnih informacija, uvida i pregovora, međutim, oni će zahtevati od vas dosta prilagođavanja i promena, kao i da se oslobodite nekog tereta. Moguće su situacije unutar važnih odnosa ili zdravstvenog stanja, bilo da morate da se raziđe te sa nekom osobom, ili operišete nešto da biste mogli funkcionisati dalje. Potrebno je napraviti radikalne promene da bi mogli dalje kvalitetnije. Neće vam biti lagano i prijatno ali je neminovno pa se tako i podesite.

Možda te zanima
ciscenje frizidera

Od dvadeset drugog oktobra situacija ide na bolje i imate sedam dana da postavite dugoročne ciljeve i krenete u realizaciju svojih planova i ideja. Na dan lunarne eklipse, 28.10, kao i dan posle, imaćemo izazovnu energiju u kojoj lako dolazi do eskalacije nagomilanih emocija i problema. Sve ono što trpite duže vreme, posebno ako je u vezi sa novcem i zajedničkom imovinom, kulminiraće ovih dana. Dolazi do eksplozivnih reakcija, konflikata i svađa.

Poslednjeg dana ovog meseca imaćemo lep aspekt između Venere i Urana koji najavljuje promene na bolje u odnosima i finansijama. Najbolje će proći oni koji se ne drže za stare stvari, projekte i odnose, spremni su za novo i više slobode.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh