Starbucks – nova lokacija za zdraviJe napitke u Beogradu

Avatar photo
starbucks

Popularni američki lanac “Starbucks” je 2019. godine otvorio svoj prvi kafić u Beogradu. Danas u prestonici možete uživati u njihovim napitcima na nekoliko lokacija. Posetili smo novu lokaciju poznatog kafića koja se nalazi na Obilićevom vencu.

FUN FACT: Ime brenda inspirisano je romanom Mobi Dik, simbolizujući tako prekookeanska putovanja prvih trgovaca kafe.

Ono zbog čega se uvek vraćamo kafi iz Starbucks-a je sigurnost. Znamo da svaki put kada dođemo po naš omiljeni napitak, ono što će nas sačekati je dobra usluga, prepoznatljiv kvalitet i ljubazno osoblje.

Nova lokacija, prepoznatljiva usluga

Kafići ovog poznatog lanca sada su otvoreni na šest lokacija u gradu. Upriličeno je otvaranje lokala tokom koga su predstavnici brenda pozdravili sve prisutne i poželeli im dobrodošlicu. ZdraviJa je otišla da izvidi situaciju. Ono što je uvek naš favorit jesu zdravije opcije kafa, a Starbucks ih ima u puno varijanti. Sigurne smo da koju god da poručite, nećete pogrešiti.

Otvaranje ne bi bilo potpuno bez balona i torte. Ovoga puta tortu smo preskočili, ali nismo mogli a da neprimetimo njen originalan oblik – Frappuccino! Delimo sa vama nekoliko fotografija sa samog događaja u nastavku!

starbucks

Nova lokacija se nalazi na adresi Obilićev venac 24.

Starbucks

Za sve vas koji niste znali za reusable cups, tu smo da vas uputimo! Kupovinom ove čaše, svaki put kada dođete u Starbucks i ponesete je kako bi vam u njoj napravili kafu, ne samo da čuvate okolinu od gomile plastičnih i papirnih čaša, već ostvarujete i popust! Znate da ZdraviJa voli da čuva okolinu, tako da smo mi već nabavile ove čaše za nas, a vi trknite do prvog Starbucks-a po svoju.

 

Možda te zanima
spavanje sa carapama

starbucks

Strbucks

Starbucks

Možda vam bude interesantno: Kafa i sve što niste znali o njoj

Ukoliko želite da pogledate još detalja sa otvaranja, predlažemo vam da odete na Instagram stranicu @starbucksserbia.rs  i pogledate sve storije sa današnjeg otvaranja i uz to pratite kada je sledeće otvaranje nove lokacije koja će biti u UŠĆE Shopping Centru tako da će uskoro i novobeograđani uživati u kvalitetnom i prepoznatljivom ukusu ove kafe.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh