Donosimo vam 6 načina kako da kuhinju uredite kao iz magazina

Avatar photo

Iako stara izreka kaže „Ljubav na usta ulazi“ nismo sigurni da se ono što osećamo prema hrani može nazvati ljubavlju, ali neka vrsta strasti svakako jeste. Međutim, kako u svakom odnosu postoje plusevi i minusi, tako i u našem odnosu s hranom, a taj minus je za mnoge od nas vreme provedeno u kuhinji. Zato ćemo vam danas dati 5 saveta koji će vam pomoći da opremite i uredite kuhinju po vašem ukusu, tako da ona postane kuhinja za sve kuhinje.

uredite kuhinju

Stil kuhinje mora odgovarati vašem senzibilitetu

Ukoliko živite zdravim stilom života i pripremate jela sami, prostor u kom provodite vreme treba da bude prilagođen vašem senzibilitetu. Tu pre svega mislimo na uređenje i stil same kuhinje. Neki od nas su skloniji klasičnom, a neki modernom stilu, zato jasno odredite kakav stil odgovara vašoj ličnosti i u skladu sa njim izaberite kuhinju.

Sve treba da bude nadohvat ruke

Ništa ne može toliko da nas unervozi kao mali prostor u kom se osećamo zarobljeno, još ukoliko ne znamo gde šta stoji, tada nastaje pravi mali pakao. Zato, gledajte da u vašoj kuhinji imate dovoljno prostora, da sve bude nadohvat ruke i svaka stvar na svom mestu. Na ovaj način ćete ubrzati svaki proces i olakšati život i sebi i ukućanima.

uredite kuhinju

Izdvojite najbolje recepte u jednu svesku

Voleli ili ne da pripremate hranu, svakome se bar jednom javi poznato pitanje „Šta danas pripremiti?“ Jednostavno, zasitili smo se starih recepata i hrane koju smo do sada 100 puta pripremali i potrebno nam je nešto kreativnije i ukusnije. Zato, izdvojite vreme, pretražite naš portal i mreže, pronađite recepte mediteranske, italijanske, domaće, japanske i ostalih kuhinja i zapišite ih u jednu svesku. Nakon što ovo uradite, dobićete jednu pravu malu riznicu svetskih recepata koja će vam pomoći da brzo i lako donesete odluku šta da pripremite.

uredite kuhinju

Pokažite kreativnost

U kuhinji je veoma važno biti kreativan i to ne samo prilikom pripreme jela, već i pri uređenju prostora. Oplemenite vašu kuhinju sitnicama koje će celom ambijentu dati vaš lični pečat i jedan novi ton. To ne mora biti ništa krupno, jedna vaza sa svježim cvećem ili magneti na frižideru biće dovoljni da se osetite lepše svaki put kada se nađete u kuhinji.

Možda te zanima
Santorini

Izaberite kuhinju za sve kuhinje

Ukoliko želite da na jednom mestu pronađete kuhinju koja će odgovarati vašem stilu, u kojoj je sve nadohvat ruke i koja je pogodna za pripremanje svih mogućih specijaliteta po vašem ukusu, onda definitivno treba da posetite Matis salone. Naša skorašnja poseta salonu je u potpunosti premašila sva očekivanja, počevši od mogućnosti izbora između različitih stilova Rustik, Contempo i IN kuhinja, preko izuzetno prijatnih prodavaca koji dosta olakšavaju proces kupovine, pa sve do iskusnih Matis majstora koji su kuhinju montirali za tili čas. Zato, poslušajte naš finalni savet za danas, posetite matis.rs i izaberite kuhinju za sve kuhinje.

uredite kuhinju

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh