Jesen je savršeno godišnje doba da manifestujete svoj život iz snova – evo zašto

Avatar photo
manifestujete svoj život

Poslije nezapamćenih toplotnih talasa koje su mnogi od nas doživjeli ovog ljeta, jesen je posebno dobrodošla promjena. Naravno, postoji još jedan razlog zašto je jesen tako uzbudljivo vrijeme. I, ne, to nema veze sa receptima od bundeve ovog puta. Jesen je nevjerovatno doba godine da manifestujete svoj život iz snova i razjasnite sve što želite u njemu.

Ako niste upoznati, manifestacija je praksa koja vam omogućava da vizualizujete i postavite namjere za ono što želite da privučete u svoj život.

manifestujete svoj život
@cult.class

Zašto je jesen pravo doba za manifestaciju?

Nemojte čekati novu godinu da zamislite šta želite i prizovete to u svoj život. Jesen označava povratak u formu poslije ljeta. Baš kao što se djeca vraćaju u školu nakon mjeseci odvojenosti od prijatelja, odrasli se prilagođavaju svom starom ustaljenom radnom režimu.

Generalno, to je vrijeme kada se ljudi osjećaju osvježeno, okrijepljeno i spremno za sve što slijedi. Savršeno je vrijeme da sanjate šta želite da dobijete u narednoj godini. Osim toga, sanjarenje je prvi korak ka manifestaciji. Baš kao što biste započeli svaku školsku godinu razmišljajući o tome šta želite da postignete, iskoristite svoju kreativnu energiju i zapišite ciljeve i za sve ostalo.

manifestujete svoj život
@pinterest

Kako nam ljetnje vrijeme donosi srećne sate na krovovima zgrada i dane na plaži, jesenje vrijeme nas vodi u domove za više odmora, opuštanja i vremena za samoću. Sa više vremena provedenog u zatvorenom prostoru, ovo je savršeno doba da se i mentalno regenerišete. Kada odvojite vrijeme da se ućutite, biće vam jasnije šta želite u životu.

Dakle, sledeći put kada se nađete sklupčani na kauču sa svojim omiljenim toplim napitkom u ruci, razmislite o tome da iskoristite to vrijeme da se ponovo povežete sa sobom. Meditirajte ili vodite dnevnik o svojim osnovnim vrijednostima, kako želite da se pojavite u svijetu ili koje male korake možete preduzeti da biste dobili život kakav želite.

Možda te zanima
njega biljaka zimi

Spremi da razvijate svoju manifestaciju? Počnite ovako

Zaslužujete život koji vas zove. I sa svom energijom koja vas podržava ove sezone, nadamo se da ćete dobiti sve što vaše srce teži i više. Ako smo uspjeli da vas ubijedimo da je ovo najbolje vrijeme da započnete svoju praksu manifestacije, možda se pitate kako da počnete.

manifestujete svoj život
@pinterest

Evo nekih od naših omiljenih načina

  • Napravite kratak izveštaj o tome gde se trenutno nalazite. Napravite listu šta radi, šta možda ne radi za vas i šta biste željeli da pozovete u svoj život.
  • Navedite svoje ciljeve kroz vođenje dnevnika, ili ako ste više vizuelni, kroz viziju, naravno. Fizičko pisanje ili rezanje i ljepljenje slika pomaže da vaša lista bude stvarnija.
  • Kada napravite svoju listu, meditirajte o načinima na koje možete postati osoba kakva želite. Pokušajte da personifikujete tu osobu u svom svakodnevnom životu, što će vam pomoći da prebacite energiju na prihvatanje svega što vam je na putu.
  • Pravite male korake. Možete da probate lični informativni intervju o promjeni karijere o kojoj razmišljate. To je interna akcija, kao da razgovarate sa terapeutom i radite na tome da se osjećate dostojno onoga što želite.
  • Vjerujte da možete sve to. Radite na svojim snovima, a to je samo po sebi nevjerovatan podvig. Ako ste u mogućnosti da se krećete u pravcu svojih ciljeva, stići ćete tamo. I zapamtite, neuspjesi ponekad mogu biti prikriveni koraci naprijed.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh