Svjetlucave ideje za novogodišnju dekoraciju

Avatar photo

Novogodišnji praznici se približavaju i svi su u euforičnom raspoloženju oko biranja ukrasa i dekorisanja svog doma za najsvjetlucavije doba u godini.

Ekipa magazina ZdraviJa je zavirila u nekoliko magičnih kutaka i istražila koje su to jednostavne ideje efektne za dekorisanje vaših omiljenih dijelova doma, a donosimo vam i nekoliko korisnih savjeta koje boje je idealno kombinovati kako bi napravili savršenu harmoniju.

Najčešće se kombinuju zelena, crvena i bijela boja. Ove boje se pojavljuju na jelci ali i na dekoraciji za sto, svijećama i dekorativnim lampama. Takođe, zlatna i srebrna su nezaobilazne nijanse kada je u pitanju novogodišnje uređenje doma.

Ukoliko ipak želite da budete nesvakidašnji koristite plavu ili ljubičastu kao osnovnu boju, a zlatni i srebreni detalji daju svečani i raskošniji izgled ovim osnovnim bojama.

Zabluda je da je neophodno potrošiti veliku količinu novca za raskošnu novogodišnju dekoraciju. Koristite ono što imate.

U staklene vaze možete da postavite ukrasne kugle ili ukrasnim papirom da umotate stare kutije i dobićete svečane, a jeftine aranžmane. Budite kreativni i otkrivajte nove načine za korištenje stvari koje već posjedujete.

Stolice ukrašene crvenim trakama djeluju veoma svečano, zar ne? Ako se zaputite u prirodu i skupite šišarke, bezbroj je ideja koje možete da iskoristitite u dekoraciji svog doma. Potrebno je malo volje, kreativnosti, kistovi, četkice, najljepše boje, nezaobilazne šljokice i magija može da počne.

Uživajte sa svojim najmilijima zajedno praveći ukrase koji će imati vaš lični pečat i tako će vam praznici biti još “ušuškaniji”. Pripremite i poklone iznenađenja koje ćete ručno izraditi i ukrasiti. Takav poklon sigurno će imati veću vrijednost, onu sentimentalnu, od bilo kojeg skupocijenog predmeta koji ste planirali da darujete vašoj rodbini i prijateljima.

Magiju ćete pronaći u malim, jednostavnim stvarima, a pogledajte i galeriju fotografija koju smo vam pripremili kako bismo vas inspirisali u osmišljavanju vlastitih ukrasa.

Srećne, vesele i kreativne praznike želi vam redakcija magazina ZdraviJa!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh