5 seks igračaka koje treba da probate ove godine

Avatar photo
seks igracke

Već vekovima ljudi koriste razna pomagala kako bi začinili svoje seksualno iskustvo, stoga ne čudi što ih danas postoji ko zna koliko. Od klasičnih vibratora i dilda, do najmodernijih igračaka za parove kojima možemo upravljati putem aplikacije na mobilnom telefonu, široka je lepeza proizvoda dizajniranih da ispune sve seksualne fantazije. U današnjem tekstu vam predstavljamo pet igračaka koje će sigurno ulepšati vreme koje provodite u spavaćoj sobi.

1. Hands-free igračke za parove

Pod ovim imenom zapravo se podrazumeva celi jedan niz igračaka koje su namenjene parovima. Bez obzira na pol i seksualno opredeljenje, među ovakvim igračkicama za svakog će se naći nešto. To mogu da budu prstenovi za penis, vibrirajući prstenovi za penis sa klitoralnim nastavkom, vibratori za parove koji mogu da se koriste i tokom penetracije, stimulatori klitorisa i mnoge druge igračke.

Trenutno je jako popularan Dame Eva Couples Vibrator koji ne samo da stimuliše klitoris, već pruža i stimulaciju telu vašeg partnera tokom penetracije.

Dame Eva vibrator

Mnogima od ovih igračaka možete upravljati putem aplikacije ili malog daljinskog upravljača. Na taj način jedna osoba može da uživa, dok druga upravlja njenim užitkom. Zanimljivo, zar ne? Ovakve igračke su idealne i za veze na daljinu, gde uz sexting ili video poziv možete i da „dodirnete” svog partnera.

2. Pumpica za vaginu i klitoris

Pumpice za vaginu su lepo dizajnirane seks igračke koje pojačavaju cirkulaciju krvi kroz vaginu i čine da ona nabrekne i postane osetljivija na dodir. Ove pumpice se koriste sa nekoliko kapi lubrikanta. Pre korišćenja dobro razmislite o izboru lubrikanta, najbolje bi bilo da koristite neki koji je na bazi vode.

3. Dual penetrator

Ova igračka izrađena od silikona je odličan izbor za parove koji žele da eksperimentišu da dvostrukom penetracijom. Pričvršćuje se za penis i testise i na taj način omogućava vaginalnu i analnu penetraciju u isto vreme. Može se pričvrstiti i za dildo. Preporučuje se da ga koristite sa lubrikantom na bazi vode.

4. Power stud navlaka za penis

vibratori

Možda te zanima
intimnost nakon porodjaja

Ovo je takođe jedna jako zanimljiva igračka uz koju mogu da uživaju oba partnera. Ona će zbog blagog pritiska pružiti veću stimulaciju osobi koja je nosi, dok će druga osoba moći da uživa u izbrazdanoj teksturi ove navlake. Izrađena je TPR materijala i potpuno je sigurna za vaše telo. I ova igračka se koristi sa nekoliko kapi lubrikanta.

5. Vazdušni stimulator klitoris

Ova igračka je veliki hit među ženama širom sveta. Ono što čini posebnim ovaj stimulator klitorisa je to što on klitoris ne stimuliše direktno, nego to čini uz pomoć kompresovanog vazduha. Pružiće vam osećaj kakav niste imali priliku osetiti sa bilo kojim drugim vibratorom ili stimulatorom klitorisa.

Sve ove igračkice idealne su za predigru ili za eksperimentisanje u spavaćoj sobi, ako do sada niste pokušali ništa slično. Važno je da vas podsetimo da pre korišćenja bilo koje od njih dobro pročitate uputstva upotrebe i pridržavate ih se. Poštujte svoje telo i telo svog partnera i uživajte sami ili u paru.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh