Horoskop za 2024: Evo šta očekuje svaku osobu u odnosu na podznak

Avatar photo
horoskop 2024

2024. godina će biti uzbudljiva astrološka godina, koja donosi sa sobom obećavajuće mogućnosti i izazove za svaki od dvanaest horoskopskih znakova. Ovo je vreme kada planetarne konstelacije igraju ključnu ulogu u oblikovanju sudbina, postavljajući ton za lični rast, ljubavne avanture i profesionalni prosperitet.

U našem detaljnom horoskopu za 2024. godinu, istražićemo kako će se svaki podznak suočiti sa svojim jedinstvenim setom uticaja planeta.

OVAN

Za vas je počeo sjajan period ekspanzije i razvoja, imaćete puno novih prilika. Međutim, Saturn u 12.polju vas testira koliko ste spremni da ss oslobodite svojih strahova i starih obrazaca ponašanja. Idealno bi bilo da paralelno radite na materijalnim ciljevima kao i na duhovnim vrednostima i razvoju svesnosti.

Polje prijatelja i podrške drugih ljudi se menja. Neka prijateljstva jačaju, dok će mnogi otići iz vašeg života. Važno je i dalje da se kontinuirano menjate na ličnom planu, jer ćete u protivnom doživeti veliki stres i pritisak okolnosti spolja.

Najidealniji period za ljubav je septembar. U svim poslovnim i partnerskim odnosima imaćete značajna zbivanja od aprila do oktobra.

BIK

Jupiter vam donosi mnoštvo povoljnih prilika za prosperitet. Započeli ste dvanaestogodišnji ciklus pa je stoga od velike važnosti da postavite jasne i zdrave temelje, jer će se budućnost oslanjati na osnovu onoga što ćete učiniti tokom 2024.godine.

Vaš optimizam i entuzijazam može pokvariti ulazak Saturna u polje vaših strahova i tajni, pa će biti idealno da ne zapostavite negovanje duhovnog aspekta života. Okrenite se ličnom rastu i razvoju i otklonite sve blokade koje vam stoje na putu napretka.

Nalazite se u jedinstvenom periodu koji donosi uspeh u karijeri, ali samo ako vas veća moć i odgovornost ne bude plašila. Započeli ste put promena i sada nema nazad. Idealan mesec za ljubav je oktobar.

BLIZANCI

Za vas stiže sjajan period, ali je mnogo važno šta ćete učiniti sa prvom polovinom godine. Ukoliko se pozabavite sobom, svojim vizijama i kočnicama unutar sopstvenog karaktera druga polovina godine donosi vam priliku za unapređivanje.

Već duže vreme osećate nemir u sebi i potrebu da nešto krupno izmenite ali možda još niste dokučili šta je to. Nemojte se zatvarati i bežati od onoga što vas muči. Suočite se sa najvećim strahom. Saturn preispituje vaše odnose i donosi rušenje svih onih veza koje nisu više po vašoj meri.

Ne plašite se da se oslobodite svoj onih koji vas sputavaju. Promenićete okruzenje ali i prijatelje. Idealno bi bilo da se vratite u školu i usavršavanje. Usavršavanje će vam doneti prosperitet i veću poziciju i moć u karijeri. Najbolji period za ljubav počinje od leta, ali i januara 2024, situacija se može zahuktati.

RAK

Za vas je idealno da se što više družite i umrežavate, kao i da budete član raznih grupa istomišljenika. Dobijate podršku od strane prijatelja, a prosperitet dolazi kroz poznanstva i kontakte. Idealno je za rešavanje svoj pravnih stvari kao i za ozvaničenje i legalizaciju.

Možete dobiti priliku za usavršavanje, odlazak u inostranstvo, ali i da se bavite podučavanjem. Što se tiče karijere najbolje je ukoliko se bavite umetničkim zanimanjima, humanitarnim radom ili na bilo koji način pomažete ljudima.

Ove zime ljubav kuca na vaša vrata, posebno februar. Odnosi su prošli izvesnu transformaciju i sada ste spremni za sledeći korak.

LAV

Jupiter vam pada u polje profesije i karijere pa je vreme da zablistate na ovom polju. Ne plašite se da otvorite firmu, pokrenete sopstveni biznis ili prihvatite veću poziciju. Imate više prilike za sticanje znanja, daleka putovanja, ali i kontakt sa svojom istinskom prirodom i svrhom.

U odnosima ste konačno prošli sva iskustva i sada je vreme za ozbiljnu transformaciju. Neko će svoj odnos podići na više nivo, dok će neki izaći iz dugogodišnje veze/braka. Najbolji period za ljubav su februar i mart. Vraćanje osoba iz prošlosti su ulaskom u 2024. i u prvoj polovini januara.

DEVICA

Već izvesno vreme prisutne su nejasnoće i nepoverenje kroz odnose sa drugim ljudima, posebno kroz polje partnera ili braka. Tako u 2024. očekujte ali i inicirajte raščišćavanje svih nezdravih odnosa. Menjali ste se duži period i saznavali ko ste zapravo, šta volite i u čemu uživate. Mnogi odnosi su bili pos velikim pritiskom i sada je potrebno da odlučite sa kime nastavljate dalje.

Ukoliko se bavite podučavanjem ili radite u nekoj državnoj službi možete možete dobiti još veću podršku institucija ili priliku za usavršavanjem i napredovanjem. Više ćete putovati u inostranstvo i imati kontakte sa strancima i stranim tržištem. Moguće su veće promene u vašoj karijeri i ne plašite se da promenite firmu, poziciju ili čak delatnost. Najbolji period za ljubav je mart.

VAGA

Jupiter u vašem osmom polju donosi prilive novca kroz saradnje sa drugim ljudima, preko partnera, investitora ili nasledstva. Ukoliko tražite finansijsku podršku slobodno je potražite u 2024.godini. Neočekivane prilike za velika ulaganja i finansije čeka vas u aprilu mesecu. To vam je i najlepši period za ljubav.

Saturn baca fokus na polje vašeg zdravlja i radnog mesta. Kako će se povećati obim vašeg posla i više odgovornosti kroz radno mesto tako se može dogoditi da zapostavite sebe. Potrudite se da se disciplinujete i budete odgovorni za kvalitet svakodnevice. Redovno jedite i spavajte. Biće vam potrebno više odmora. Tektonske promene možete očekivati u polju doma i porodice, ali i kroz promenu mesta prebivališta i ekspanziju privatnog biznisa.

ŠKORPIJA

Polje vaših odnosa i reputacije su već odavno na testu i prolazi kroz turbulentne promene. Ipak, sledeće godine, posebno od aprila meseca, i vama se sreća u ljubavi smeši. Odličan mesec za ljubav je i oktobar.

Možda te zanima
drustvene igre

U prvoj polovini godine fokusirajte se na napredak u poslu. Pružaće vam se više povoljnih poslovnih prilika pa ćete moći da birate šta vam najviše leži. Saturn u polju doma može doneti veću selidbu i promenu nekretnine, ali i izazove u polju porodice.

Najvažnije je da menjate svoj način razmišljanja i oslobađate se ograničavajućih uverenja i poštapalica kojim ste se služili. Idealno je da učite i savladavate nove veštine, posebno u polju komunikacije i trgovine. Možete lako otkriti za šta ste rođeni.

STRELAC

Za vas je sledeća godina srećna u polju ljubavi. Možete nakon dvanaest godina ponovo otkriti u čemu uživate i šta volite, kao i da se vratite svojim hobijima. Prijaće vam više slobode posebno u emotivnim odnosima. Kako će vas pritiskati Saturn i Neptun možete postati veoma nervozni jer vam neće prijati ograničenja.

Ipak, moraćete da se suočite sa posedicama izvesnih projekata koji su započeti u vašem životu pre sedam godina. Oni dolaze do kulminacije i mnogi od njih će se raspasti kao kula od karata. Ne očajavajte, jer do toga će doći samo ukoliko su bili zasnovani na nezdravim i neiskrenim osnovama. Već ste odavno naučili da ne otkrivate svoje ideje i planove. Tome su vas naučili neki neiskreni odnosi prethodnih par godina. Najbolji meseci za ljubav je januar, kraj aprila i maj.

JARAC

Najteže je iza vas. Sada gradite novu platformu za bolju budućnost. Iako možda još uvek ne vidite kuda vode vaši planovi vrlo skoro imaćete realizaciju i materijalizaciju. Svi vaši napori i trud će se isplatiti. Važno je da promenite svoje prioritete i sistem vrednosti. Prosperitet vam dolazi kroz učenje, komunikaciju i trgovinu.

Usavršite strani jezik ili neku veštinu, posebno iz oblasti marketinga. Sada možete pokrenuti i ostvariti neku svoju ideju. Budite fleksibilni i otvorenog uma. Prilike dolaze sasvim nenadano. Ovo je godina kada će se mnogi vaši snovi ostvariti. Vredelo je čekati. Najbolji mesec za ljubav je kraj januara i februar.

VODOLIJA

Prolazite već nekoliko godina kroz težak period i testiranje izdržljivosti. Saturn u prvom polju vam je doneo novi početak koji je podrazumevao oslobađanje od starog načina života. A uskoro vam dolazi Pluton da vas katapultira u novi nivo postojanja koji će podrazumevati tektonske promene na ličnom planu. Idealno je da napravite što je više moguće promena na ličnom planu, od ishrane do preseljenja, do ličnog razvoja i ishrane.

Polje vašeg novca dolazi u fokus ali i vaš lični sistem vrednosti. Investirajte samo u nešto što vam je zaista bitno kao i u ono što su prioriteti ili će vam ss isplatiti kroz vreme. Sledeće godine možete unovčiti svoje ideje, prosperirati kroz trgovinu, objaviti knjigu ili investirati u znanje. U drugoj polovini godine polje porodice, doma i privatnog biznisa dolazi u fokus. Moguće je preseljenje i kupovina nove nekretnine. Najbolji period za ljubav je druga polovina februara, mart i juli.

RIBE

Ušli ste u novi ciklus od novih trideset godina, pa se možete osećati umorno i iscrpljeno zbog dešavanja u prethodnom periodu. Prolazili ste kroz testove i suočavanje sa svojim strahovima. Ipak, sada je vreme da izgradite čvrste temelje za sopstvenu budućnost. Od toga će zavisiti kvalitet vašeg života u narednom periodu. Menja vam se polje prijatelja i poznanika

Pustite one sto vam crpe energije. Doći će vam mnogo kvalitetniji ljudi. Pružiće vam se prilike za napredak i zaradu. Neko može aktivirati novi izvor prihoda. Veoma je važno da budete fleksibilni jer će okolnosti testirati vaš način razmišljanja i obrasce ponašanja. Možete osećati veliki stres i napetost, posebno ukoliko treba nešto da odlučite. Više se krećite i učite nove veštine. Ukoliko prepoznate prilike koje vam se nude 2024. će vam biti veoma plodna godina. Najbolji period za ljubav je druga polovina marta i april.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh