The Body Shop stigao je u Banjaluku i sa sobom donio popuste povodom Black Friday vikenda!

Avatar photo
The Body Shop

The Body Shop, originalni britanski brend prirodne i veganske kozmetike stigao je u Banjaluku, a od 25-28.11. donosi vam sjajne popuste! Prvi prodajni objekat otvoren je u Tržnom centru Delta Planet. Kupcima u Bosni i Hercegovini nudi ogroman broj prepoznatljivih The Body Shop proizvoda, a u toku Black Friday euforije i po najboljim cijenama!

The Body Shop
The Body Shop

Ovo je zaista jedinstven brend koji danas broji 3.000 prodavnica širom svijeta, a sasvim je prepoznatljiv još od osnivanja 1976. godine, od strane Anite Roddick. Začetnik je filozofije da poslovanje može biti u velikoj mjeri usmjereno ka stvaranju dobrog, i taj etos je i dalje pokretačka snaga brenda. The Body Shop je poznat kao začetnik upotrebe prirodnih sastojaka u visokokvalitetnim kozmetičkim i toaletnim proizvodima i svojoj etičkoj svijesti.

Od proizvoda, radnja u Banjaluci nudi ogroman broj proizvoda kao što su preparati za njegu tijela, lica, kose ali i make up asortiman. Pored toga u ponudi su i brojni setovi koji su odlični kao praznični poklon koji možete uzeti povoljnije nego inače:

Uplift & Energise Boost Routine Gift je praznični poklon set kojim ćete unijeti pozitivne vibracije u dan vaših nabližih. Sve poslastice obogaćene su citrusnom mješavinom esencijalnih ulja mandarine i bergamota koje svojim mirisom podižu energiju!

The Body Shop
@thebodyshop.bih

Clean & Cleam Tea Tree Skincare Gift je set za problematičnu kožu. Naša moćna Tea Tree rutina koja je kreirana od održivo uvezenog tea tree ulja iz Kenije, sjajna je praznična poslastica idealne veličine za mjesto ispod jelke.

Ginger Hair & Scalp Scrub je gel piling koji dolazi u pakovanju napravljenom od 100% reciklirane plastike, uključujuću Community Fair Trade recikliranu plastiku sakupljenu na ulicama Indije, pa tako činite dobro istovremeno sebi i našoj planeti.

Pozivamo vas da i sami istražite sjajnu ponudu naših magičnih proizvoda koji će njegovati vaše čarobno biće. Posjetite nas i uživajte u širokom spektru proizvoda i ne propustite Black Friday u našoj radnji gdje vas čeka do 30% popusta!

The Body Shop
@thebodyshop.bih

Za informacije o aktuelnoj ponudi The Body Shopa u Banjaluci, pratite stranicu @thebodyshop.bih

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh