10 seks poza za vrele letnje dane

Avatar photo
seks poza

Verujemo da dosta nas tokom leta sate u kući provodi bez klime, a iz tog razloga seksualni život može da bude skoro pa nepostojeći. Međutim, vredna lekcija koju ćemo naučiti u ovom tekstu je da naš seksualni život ne bi trebalo da zavisi od vremenskih prilika, pa vam ZdraviJa donosi 10 seks poza sa kojima možete zaboraviti na neugodnosti tokom toplih dana.

Ispod je 10 seks poza testiranih i isprobanih za leto. Neće vas naterati da se oznojite, a ipak će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. 

Doggy style

Doggy style je jedna od omiljenih poza i muškaraca i žena, zbog čega je i tako popularan tokom cele godine. Međutim, posebno je odličan za toplo vreme, jer minimizira kontakt kože na kožu. Opcije su beskrajne kada je u pitanju doggy style, tako da, ne plašite se da se zabavite.

seks poza
@theeverygirl.com

Možda vam bude interesantno: Kako poboljšati sekusalnu moć kod muškarca?

Niagara Falls

Napunite kadu vodom, ostavljajući dovoljno prostora da slavina bezbedno radi bez prelivanja. Zatim, partner treba da sedi ravno sa ispruženim nogama prema slavini. Partnerka će kleknuti okrenuta prema slavini i dalje od svog partnera, te se blago nagnuti napred, stavljajući ruke sa obe strane kade radi ravnoteže. 

seks poze
@theeverygirl.com

Lounging Lioness

Ukoliko volite laganiji tempo, ovo je pozicija za vas – samo se uverite da ste u privatnom delu gde vas drugi ne mogu videti. Ukoliko ovo radite tokom ili nakon zalaska sunca, biće ultraromantično i pružiće vam oboma iskustvo za pamćenje. Partner neka legne malo unazad dok se partnerka polako spušta na vrh sa zatvorenim nogama kako bi se stvorio zategnutiji osećaj. Telo nagnite blago napred, tako da su oba partnera u položaju prsa o prsa. Ovaj bliski kontakt će pojačati senzacije i omogućiti vam pristup erogenim zonama, kao što su vrat, grudi, uši, itd. 

seks poze
@theeverygirl.com

Pročitajte: Prvi put – razgovor sa Dacom Magic

X Marks the Spot

Ova poza vam daje duboku penetraciju i povećava vaše šanse da doživite unutrašnji orgazam zbog ugla iz kojeg dolazi penetracija, a najbolji deo je što zahteva minimalan napor partnera koji penetrira. Pronađite ravnu površinu — poput kreveta ili stola — a žena neka leži ravno na leđima sa nogama u vazduhu prekrštenim u kolenima. 

seks poze
@theeverygirl.com

Standing Fire Hydrant

Budite kreativni i testirajte svoju fleksibilnost sa ovom modifikovanom verzijom seks poze. Pronađite hladnu radnu ploču (ili ravnu površinu ekvivalentne visine), a neka se ženska osoba sagne i nasloni grudi na nju, a zatim podigne jednu nogu u vazduh pod uglom od 90 stepeni ili koliko mu je udobno. Muškarac neka drži njenu nogu jednom rukom, a drugu stavi na kuk, te odzada vrši penetraciju.

seks poza
@theeverygirl.com

Joystick Joyride

Ukoliko volite da budete na vrhu, ali se često znojite, svideće vam se ovaj položaj jer zahteva manje kretanja i napora. Slično kao kod poza kaubojke, partnerka će biti na vrhu, a muškarac će ležati na leđima. Ono što je drugačije u vezi sa ovim položajem je postavljanje šaka, ruku i nogu oba partnera—muškarac će opustiti svoje ruke iznad glave, a žena će gurnuti svoje noge napred i staviti ruke na potkolenice svog partnera. Zatim, partner na vrhu (žena) može da okreće kukove u pokretima osmice.

seks poze
@theeverygirl.com

Saznajte: Šta ako je vaš libido snažniji od partnerovog?

Možda te zanima
intimnost nakon porodjaja

Sideways Straddle

Biti na vrhu može biti velika prednost jer kontrolišete brzinu, ugao i dubinu penetracije. Uz to, ova pozicija vam takođe može dati više stimulacije klitorisa. Neka partner leži na leđima sa jednom ispruženom nogom, a drugom savijenom u kolenu. Partnerka neka opase njegovu savijenu nogu i spusti se na kolena. Nemojte se plašiti da isprobate različite pokrete da biste pronašli ono što je dobro za vas i vašeg partnera.

seks poze
@theeverygirl.com

Bed Spread

Ovo je savršena poza za ispred ventilatora ili klima-uređaja (ukoliko ste u mogućnosti) jer će oba partnera moći da osete hlađenje i da snize temperaturu tela. Partnerka će stomak i grudi staviti na krevet sa stopalima na podu i udobno raširenim nogama. Partner će stajati iza nje, podižući joj noge tik iznad kolena, i nastaviti penetraciju sa leđa.

seks poze
@theeverygirl.com

The Linguini

Sve što minimizira kontakt celog tela i sprečava vas i vašeg partnera da se lepite jedno za drugo idealno je za vruće dane. Međutim, uprkos minimalnom kontaktu kože na kožu i bliskosti ove pozicije, ona i dalje može biti zaista intimna jer oba partnera mogu da se pogledaju u oči dok vode ljubav. Žena leži na boku dok je muškarac direktno iza njene zadnjice sa jednim kolenom između nogu i naginje se veoma-blago preko svoje partnerke, koristeći leđa kao potporu. 

seks poza
@theeverygirl.com

Standing Dragon

Iskreno govoreći, seksualni položaji u doggy style-u savršeni su za leto, jer minimiziraju telesni kontakt i dobro obavljaju posao. Neka partnerka sjedne  na krevet, a muškarac da stane iza nje. Ukoliko imate na raspolaganju kauč ili neki ugao na kauču, neka partnerka stane sa sve četiri na isti i okrene se kauču dok muškarac vrši penetraciju sa leđa. 

seks poza
@theeverygirl.com

Nadamo se da će vam isporbavanje novih poza biti zabavno i da ćete uživati u svakom momentu vođenja ljubavi sa partnerom.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh