Horoskop za novembar: poseban mesec sa mnogo izazova

Avatar photo
horoskop novembar

Novembar je poseban mesec u kojem se dosta suočavamo sa izazovima i završecima. Već trećeg imamo opoziciju između Sunca i Jupitera i Venere i Neptuna, pa eto nam iluzija i očekivanja koja se ne ostvaruju.

Neistine, netačne informacije, ali i tajne izlaze na videlo i lako upadamo u razočarenje. Sada cvetaju sve tajne veze i afere, a odnosi lako pucaju upravo zbog prevare i izdaje. Ne obećavajte drugima ono što ne možete ispuniti, ali i ne nasedajte na nečije prazne priče, slatkorečivost i obećanja.

U subotu, četvrtog, Saturn kreće direktno što će doneti pokretanje sa mrtve tačke i stagnacije u kojoj ste bili. Lekcije i izazovi sa kojim ste se suočavali prethodnih meseci sada se raščišćavaju, pa bili spremni ili ne, možete krenuti napred, posebno u polju karijere i važnih dugoročnih planova.

Merkur u opoziciji sa Uranom donosi probleme sa strujom, u saobraćaju, komunikaciji, razumevanju i poslovnim saradnjama, donosi stres i napetost. Ipak, budite otvoreni za nove ideje.

skorpija horoskop

Šestog novembra osnažite emotivne odnose, krenite na dijetu ili režim vežbanja, poboljšajte aspekt posla i pokrenite transformacije.

Od osmog Venera ulazi u znak Vage što će naredne tri nedelje doneti razvoj vaših emotivnih odnosa kao i moguću stabilnost i zbližavanje. Odluke o promeni i važne razgovore pokretaćete devetog, kada se može i dogoditi izvestan kraj neke saradnje, projekta ili odnosa.

Desetog i jedanaestog očekuje vas dosta frustracija, prepreka i izazova na koje nailazite. Tih dana ne planirajte nikakve značajne projekte jer su izvesni problemi. Pažljivo rukujte mašinama i prevoznim sredstvima.

Možda te zanima
kako vise citati

Trinaestog nas očekuje mlad Mesec u Škorpionu koji je sve samo nije lagan. Podići će se različite teme vašeg života sve u zavisnosti od kuće tj. oblasti u koju vam pada ovaj mlad Mesec. Sve je u opoziciji sa Uranom pa lako dolazi do potpuno neočekivanih situacija i neizvesnosti. Bilo bi bolje kada bi sami ušli u proces promena. Svaki otpor koji budete pružali samo će vas još više boleti. Teme su zajedničke imovine, finansije, vezanosti, posebno u odnosima kroz manipulacije i ucene, ali i nezdravih navika koje imate i koje nikako da promenite.

Sedamnaestog i osamnaestog imate hrabrost i preuzimate inicijativu da se borite za ono što želite i u šta verujete. A te promene koje želite događaće se u periodu između dvadesetog i dvadeset šestog novembra. Ako ste ispravno postupali u prethodnom periodu i odgovorno stojite iza svojih dela planete vas podržavaju da ostvarite svoje snove. To će ići uz otpor, strpljenje i disciplinu, ali ako budete dosledni i ne odustanete pobeda je vaša.

Novembar završavamo punim Mesecom koji će se dogoditi 27, kada ćete biti potpuno zbunjeni i nesigurni da li ste izabrali pravi put. Bićete u polovičnoj situaciji koja vas neće ispunjavati potpuno, ali ćete ravnotežu naći u tome ako poznajete sebe i znate šta vam je prioritet. U tom momentu možda nemate sve što vam je potrebno ali vremenom će sve doći na svoje. Ne dozvolite da vas drugi zavaraju polu tačnim informacijama i svojim strahovima.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh