“Jaffa Igre bez granica” po drugi put usrećile mališane Banjaluke

Avatar photo
igre

Deseta, jubilarna, sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana 22. decembra 2019. godine u sportskoj univerzitetskoj dvorani „Kampus” u Banjauci. Na takmičenju je učestvovalo preko 500 mališana iz Banjaluke, a samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetilaca.

Ovaj događaj je ispred Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske svečano otvorio Oliver Gačić. Osim ovog ministarstva svoju podršku dali su i Ministarstvo prosvjete i kulture RS kao i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, te Grad Banjaluka.

Takmičenje i atmosfera u dvorani

Mališani su se takmičili u 5 zabavnih disciplina u 5 uzrasnih  kategorija, a pred navijačima, roditeljima i prijateljima, pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu. Djeca su sa oduševljenjem učestvovala u svakom dijelu programa koji su pripremili organizatori, a roditelji su sa zadovoljstvom pratili uživanje svojih mališana, kako u takmičarskom, tako i u revijalnom programu.

igre

“Ovo je nešto savršeno. Organizacija je perfektna, a najviše me veseli kada vidim da mi djeca uživaju u kvalitetnoj i zdravoj atmosferi”, komentari su roditelja koji su sa tribina, uz osmijeh, pratili dešavanje u dvorani.

Osim osnovaca i djece iz sportskih klubova, nastupili su i mališani iz Servisnog centra „Dajte nam šansu-Zvjezdice”, kojima će biti doniran dio sredstava. Cijelu manifestaciju upotpunio je nastup najmlađih balerina plesnog kluba “BLOK” iz Banjaluke.

Prema riječima koordinatora ovog putujućeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile svoj cilj, a to je da se djeca zabave, druže i sklapaju nova poznanstva, te barem na nekoliko sati budu bez mobilnih telefona.

“Jaffa  Igre bez granica” u Banjaluci premašile su sve granice posjećenosti, a posebno zadovoljstvo organizatorima je bilo što se baš deseta manifestacija održava u njihovom gradu nakon uspješno održanih igara u  Prnjavoru, Tuzli, Brčkom, Bijeljini, Doboju, Trebinju, Mostaru i Sarajevu.

„Zaista mi je veliko zadovoljstvo kada pogledam oko sebe i vidim stotine bezbrižne, razigrane djece koja uživaju u program koji je moj tim priredio. Njihova radost je naša najveća nagrada i pohvala. Ovog puta, imali smo preko 500 prijavljenih mališana. Već se radujem trećim Igrama u Banjaluci u aprilu naredne godine”, izjavila je Željka Gajić.

igre bez granica

Prateći sadržaji, nagrade i pokloni

Kompanije Jaffa, M:tel, Hemofarm, Bema, Bosnalijek, Pulse, 3 D BOX, Quickie, te mnogi drugi su za sve mališane i posjetioce pripremili brojne kreativne radionice. Kompanija Vivia pobrinula se za osvježenja, dok je Manja bila zadužena za slasne zalogaje. Jedan od posjećenijih štandova bio je upravo onaj Jaffin, jer svi obožavaju njihove slatke proizvode.

Možda te zanima
doje

Na samom kraju ove manifestacije, proglašeni su pobjednici za svaku uzrasnu grupu. Bilo je tu i suza i smijeha, ali su na kraju svi zadovoljni izašli iz dvorane – punih ruku poklona.

Pobjedničke ekipe su „Igre“ napustili sa bogatim poklon paketima koje su pripremile kompanije Gatarić  i Quickie, dok su svi prijavljeni takmičari nagrađeni su utješnim paketićima kompanije Jaffa, te poklon paketima kompanije Tomato iz Banjaluke.

banjaluka

Za narednu godinu organizatori najavljuju mnoga iznenađenja, te vam preporučujemo da pratite njihov zvanični sajt www.igrebezgranica.ba kako ne biste ništa propustili jer možda ova manifesatcija baš dođe u vaš grad!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh