MamaJa – nova rubrika i kutak za roditelje ZdraviJa magazina

Avatar photo
mamaja rubrika o roditeljstvu

Rastom ZdraviJa magazina i povećanjem broja naše čitalačke publike, javila se potreba ali i obaveza, da cijeli jedan kutak posvetimo samo temama o roditeljstvu. U rubrici MamaJa ćemo se sa senzibilitetom posvetiti trudnicama, jer je to jedno od najemotivnijih razdoblja u životu žene. Obrađujemo i obrađivaćemo sve one teme koje zanimaju buduće majke, ali i one koje to tek žele da postanu.

Sa profesionalne i uvijek one zdrave strane prići ćemo temama koje najviše interesuju majke, a kao što su seks u trudnoći, vježbanje, masaža. Pričačemo i o zdravoj ishrani, te o porođaju, prisustvu osobe od povjerenja na porođaju, dojenju, nošenju novorođenčadi ali i postporođajnoj depresiji.

Dotaći ćemo se i problematike začeća, a na najčešća pitanja budućih majki i očeva odgovaraće doktori i vrhunski specijalisti iz ovih oblasti.

Sa posebnom pažnjom ćemo prići temama ishrane novorođenčadi i djece, otklonićemo sve neodumice oko uvođenja krute hrane djeci, pričaćemo i pisaćemo o alergijama, ali i svim onim divnim stvarima kroz koje roditelji prolaze gledajući kako njihovo dijete odrasta i učeći kako da ga odgajaju.

mamaNaći će se tu teme i o stimulativnim igrama sa bebama i djecom, pelenama ali i o upotrebi elektronskih uređaja, a kada je u pitanju odrastanje djece. Pružićmo korisne savjete o tome kako se ponašati i kome se obratiti kada vam je dijete bolesno. Pored savjeta sa doktorima i specijalistima, pisaćemo i o proizvodima iz prirode koji nam mogu pomoći da sačuvamo svoje i zdravlje naše djece.

Naći će se tu i školske i tinejdžerske teme, ali i one najbitnije – kako da roditelji paze na sebe kako bi bili dobri i zdravi uzori svojoj djeci. Ne brinite, nećemo pisati samo o mamama, ravnopravno će u našim temama biti zastupljeni i očevi čiju važnu ulogu u odrastanju djeteta, vjerujemo, da ne moramo posebno da naglašavamo.

Možda te zanima
zdravi doručak

Pozivamo i vas dragi naši čitaoci, da svojim sugestijama i pitanjima obogatite našu MamaJa rubriku, koja će biti kutak u kojem ćete moći pronaći odgovore na apsolutno sva vaša pitanja.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh